Cele mai Grave 5 Accidente din Constructii din Istorie


5. Podul din Quebec
In anul 1907, podul s-a prabusit in momentul in care constructorii se aflau pe el incercand sa finalizeze anumite lucrari. Acest accident a omorat 75 de persoane si a ranit inca 11. Unul dintre cele mai grave accidente din istoria Canadei, acesta a determinat Guvernul canadian sa inaspreasca normele de protectie a muncii.

4. Prabusirea unei macarale in New York
In anul 2008, 8 persoane au murit atunci cand o macara inalta de 40 de etaje s-a prabusit peste un santier in New York, investigatorii au descoperit in urma acestui accident dramatic faptul ca au fost incalcate foarte multe norme de protectia muncii. 

3. Prabusirea unor cladiri in Rio de Janeiro
Ziua de 25 ianuarie 2012 a fost fatidica pentru 17 persoane. Acestea au murit in urma prabusirii a trei cladiri amplasate in centrul orasului Rio de Janeiro. Investigatiile ulterioare au descoperit ca structura de sustinere a acestor cladiri a cedat datorita faptului ca nu a fost conceputa eficient de la inceput. 

2. Accidentul de pe Insula Willow
Pe 27 aprilie 1978 un turn gigantic de peste 100 de metrii era construit pentru a ajuta la procesul de racire a unei rafinarii din Virginia de Vest, Statele Unite. Din cauza structurii defectuoase, acesta a cazut impreuna cu cei 53 de constructori care lucrau la acesta. 

1. Accidentul de la Mecca
Peste 111 pelerini au fost omorati de prabusirea unei macarale peste Marea Moschee de la Mecca. Aceasta a cazut pe data de 11 septembrie 2015 din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile si datorita faptului ca structura de siguranta a acesteia a fost prost intretinuta. 

Siguranta in constructii este unul dintre cele mai importante aspecte pentru Euro-Foster in orice proiect in care se implica. De aceea, pentru a fi siguri ca proiectul dumneavoastra va fi dus la bun sfarsit fara incidente neplacute, alegeti cel mai bun furnizor de schele metalice din Romania, Euro-Foster. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu