The love Story Continues


Ne-am ridicat de pe iarba, continunand sa mergem in fata, fara vreo tinta anume. Trecusem de mult de ingraditura viitorului parc de distractii. Acum ne indreptam spre o…padure, cred. Ce-i drept, copacii erau tineri, plantati nu de multi ani, iar in mijloucl lor o poteca din pietre si-a facut aparitia. Am continuat sa mergem pe ea, fara a scoate vreun cuvant. Linistea asta, nu era apasatoare, ca de obicei. Ci mai degraba, linistitoare. Zayn mergea la pas cu mine, dar la distanta considerabila. Ha. Acum sta departe?! Cand intr-un sfarsit, padurea s-a terminat si am iesit din nou in camp deschis, am vazut cum peste rau trecea un pod, destul de inalt. Am zabit si am luat-o la fuga intr-a colo. L-am auzit pe Zayn fugind dupa mine. In punctul cel mai inalt al podului, mi-am tras rasuflarea si m-am intors. El statea chiar in spatele meu si din cauza sperieturii m-am dezechilibrat. Opincutele mele albe au aluncat, iar peste trei secunde, atarnam tipandu-ma de pod, cu picoarele fluturandu-mi in aer. Degetele mele se inclestau de lemnul udmed si mi-am inchis ochii. Avea sa fie sfarsitul. Voi cadea in rau si ma voi ineca. O ultima dorinta, domnisoara Picket? Da, da aveam. Sanatatea si fericirea tuturor celor la care am tinut si ei bine. Atunci am simtit cum doua maini ma trageau de incheieturi. Mi-am deschis ochii si l-am vazut pe Zayn tragandu-ma inapoi pe pod, cu gija, ca nu cumva sa alunece si el. Statea in genunchii, iar privirea lui era speriata. Cand am ajung cu genunchii pe lemnul tare, m-am tras spre el, dandu-mi seama ca lacrimile imi inundasera fata. M-a salvat!

Zayn Malik love Story


Va voi prezenta mai jos capitolul sase din aceasta carte minunata. Daca va place ce veti citi va recomanda cu incredere aceasta poveste de dragoste deosebita: El e tot ce imi doresc! M-a tras asa dupa el, pana am iesit din raza vizuala a celorlalti, care, dupa cum era omeneste, nu au intrebat unde mergem. Defapt, nici noi nu stiam. Cel putin eu. Ajunsi destul de departe mi-am smucit mana din stransoare lui Zayn si m-am oprit in loc. Si-a intors privirea intrebatoare spre mine. Stop it, Zayn, vas happening! Am spus uitandu-ma la el. A afisat un zambet maginific. Oh, Jasmine, inceteaza sa te mai gandesti la zambetul lui! Dar apoi privirea serioasa i-a inlocuit zambetul. S-a asezat confortabil pe iarba. Inconstient, am facut acelasi lucru, asteptand sa imi vorbeasca. Asteptarea nu a durat mult. Jasmine, asculta-ma. Stiu, te-am facut sa suferi si acum crezi ca sunt doar un inganfat fara scrupule. Te inteleg. Dar, ce ti-am spus ramane valabil. Imi placi! Si chiar vreau sa te cunosc mai bine. Si daca nu mai mult. Obrajii lui au prins culoare, macar prietenii sa fim. Te rog, lasa-ma sa ti-l arat pe Zayn cel real. Nu pe Zayn cel prezentat de Amber. Da, Amber. Uite, Zayn. Chiar vreau sa te cred si esti constient ca si eu vreau sa... 

Haide ma, Jass! Nu spune asta. E imposibil sa fim prieteni. Dar intelege, dupa ce mi-ai facut, e cam greu sa trec cu vederea. M-ai lasat sa-mi fac sperante desarte, ca apoi tot eu sa fiu aia care sufera si plange. Scuze. Imi pare atat de rau, Jasmine. Dar, stii, nu pot da timpul inapoi. Daca as putea, as face-o. Si Jass, eu vreau sa fim mai mult decat prietenii, dar stiu ca nu vei accepta asta. Oricum, Jasmine, vreau sa iti spun ceva. Esti o fata speciala, foarte speciala. Tine minte asta. S-a ridicat, intinzandu-mi mana. De ce am un sentiment de deja-vu? Cand stateam in parc, pe jos, mi-a intins mana pentru a ma ridica. Nu i-am acceptat-o. Dar acum, ei bine ce ai de pierdut! Jass, stii cum se spune, trebuie mereu sa ierti oamenii pe care ii iubesti. Zayn merita inca o sansa. Dar inainte de asta. Da, i-am acceptata mana, dar nu l-am lasat sa ma ridice, ci l-am tras inapoi pe iarba. El s-a dezechilibrat si a cazut aproape peste mine. Radeam amandoi intinsi pe spate. Era o zi asa frumoasa. Aveam de gand sa profit de ea. Si sa-i platesc lui Zayn ce mi-a facut. Nu, nu cu aceeasi moneda. Dar il voi lasa sa mi-l arate pe Zayn cel real.