Motivele lui Dumnezeu


De ce am crede ca mintea noastra poate intelege toate intentiile lui Dumnezeu? Pentru ca Dumnezeu are alte motive pe care noi nu le putem intelege. Se stie ca mintea noastra este limitata in multe privinte, iar Dumnezeu care este atotputernic este deasupra mintii noastre. Credeti ca-l putem intelege pe Dumnezeu in toata deplinatatea sa? Acelasi lucru il putem afla si din Biblie: “Caci gandurile mele nu sunt ca gandurile voastre si caile mele ca ale voastre, zice Domnul. Si cat de departe sunt cerurile de la pamant, asa de departe sunt caile mele de caile voastre si cugetele mele de cugetele voastre”. Apoi toti oamenii au devenit pacatosi: “De aceea, precum printr-un om a intrat pacatul in lume si prin pacat moartea, asa si moartea a trecut la toti oamenii, pentru ca toti au pacatuit in el”. Nimeni nefacand bine: “Toti s-au abatut, impreuna, netrebnici s-au facut. Nu este cine sa faca binele, nici macar unul nu este”. Pacatul este o rebeliune impotriva lui Dumnezeu si a ordinii create de catre El, dar Dumnezeu nu ne-a lasat singuri in aceasta lume decazuta. El a continuat sa intervina in aceasta lume, prin trimiterea Fiului Sau, Iisus, pe cruce, pentru ca intreaga lume sa fie mantuita de pacat.

Statii auto CB pentru Masina Dumneavoastra


In cazul in care v-ati decis sa va apucati de taximetrie cu propria masina, ea va trebui fara doar si poate echipata cu o statie cb care sa va permita sa comunicati cu dispeceratul cu care veti colabora atat pentru informatii importante cat si pentru preluarea comenzilor ce vin telefonic, din partea clientilor. Si pentru ca astfel de statii radio cb reprezinta o investitie consistenta, trebuie sa stiti cum sa alegeti produsul cu cel mai bun raport calitate pret, astfel incat investitia sa fie una de care sa fiti multumit atat pe moment cat si peste cateva luni sau chiar cativa ani. Iata cateva dintre aspectele carora este nevoie sa le acordati o atentie sporita atunci cand porniti in cautarea statiei ideale pentru masina: Sistemul multistandard care sa va ajute sa folositi statia conform normelor anumitor zone (tari). Squelesch-ul automat care are capacitatea de a elimina din zgomotul de fundal ce se aude atunci cand corespondentul se afla intr-o zona poluata fonic. 

Reglajele Mike gain adica amplificatoarele de microfon si Rf gain reglajul sensibilitatii receptorului. Functia SCAN care ajuta la scanarea celor 40 de canale. Functia DW care ajuta aparatul sa caute doua canale. Memoriile care va ajuta sa memorati un numar cat mai mare de canale pentru care aveti nevoie de aces direct. Butonul Emergency care va face imediat legatura la centrele de urgenta. Functia NB/ANL ce echilibreaza receptia atunci cand exista perturbatii datorate sistemului electric al masinii sau mediului si LOC/ANL util in exploatare. S metru care masoara nivelul semnalului receptionat, iar atunci cand amiteti permite controlul puterii de emisie. Parametrii de sensibilitate ai receptorului, mai ales pentru soferii ce efectueaza si curse externe este recomandat sa alegeti modelul de statie cb cu sensibilitatea cea mai buna. Pentru mai multe informatii privind statiile cb precum si ajutor la achizitionarea acestora, apelati cu incredere la specialistii in domeniu de la Led24!