Proiectul Montauk


Proiectul Montauk si experimentul Philadelphia au început în anul 1943, unde grupul de cercetatori de la Biroul Naval a adoptat Teoria Câmpului Unificat enuntata de Einstein în încercarea de a face distrugatorul USS Eldridge invizibil la radar. În mod uluitor, vasul a devenit invizibil nu doar pe monitoarele radarelor, mai mult, el a disparut însa din timpul si spatiul nostru, fiind teleportat inclusiv echipajul care se afla la bord. Experimentul numit Philadelphia s-a dovedit a fi un dezastru total pentru absolut toti membrii echipajului de pe Eldridge. 

Efectele experimentului au fost perturbari psihologice grave, traume fizice si chiar decese. Au urmat apoi patruzeci de ani de cercetari intense, culminând cu misterioasele experimente de la Montauk Point, din New York, prin care au fost accesate forte si energii extraordinare, însusi timpul fiind manipulat. In cadrul Proiectului Montauk, despre care doi dintre participanti au facut dezvaluiri cutremuratoare într-un interviu de peste 9 ore, informatii structurate si în cartile lui Preston Nichols si Peter Moon, s-au realizat experiente de proiectie în timp. 

Cercetatorii care au lucrat la Proiectul Montauk au construit, pe baza unor informatii provenite din surse extraterestre, un dispozitiv cu ajutorul caruia trimiteau persoane în timp si le ghidau acolo pentru a descrie ce vedeau. Al Bielek a fost unul dintre "calatorii în timp" si unul dintre raspunsurile lui a fost: "Calendarul mayas prevede pentru perioada 2013 un fel de bariera. Persoanele clarvazatoare au confirmat ca în jurul anului 2013 este o bariera de care ele nu pot trece si multi se întreaba daca vor mai avea controlul asupra omenirii dupa anul 2013".